Správne uskladnené – Skladovacie kapacity v spoločnosti DACHSER

Potrebujete skladovacie kapacity alebo čelíte iným logistickým výzvam? Profitujte z holistického logistického konceptu individuálne prispôsobenému vašim potrebám.

Inteligentná kombinácia efektívneho skladovania, globálnych dopravných sietí a špecifických služieb s pridanou hodnotou pre zákazníka vo všetkých fázach dodávateľského reťazca vyhovie vašim požiadavkám.

Ako jeden z popredných poskytovateľov logistických služieb sme zastúpení na najdôležitejších trhoch obstarávania a predaja. Naša hustá sieť zaisťuje rýchle obstarávanie a distribúciu do všetkých regiónov. Medzikontinentálne spojenia poskytuje globálna sieť leteckej a námornej nákladnej prepravy spoločnosti DACHSER.

Naše jednotné globálne štandardy a inovatívne IT systémy vyvinuté v rámci našej spoločnosti zabezpečujú plynulú interakciu a spoľahlivé vykonávanie všetkých procesov.

Integrované logistické riešenia, globálna prítomnosť a naše dlhoročné skúsenosti nás odlišujú ako silného logistického partnera na vašej strane.

Momentálne dostupné kapacity nájdete v Logistickom centre Bratislava, v Lozorne.

V prípade akýchkoľvek otázok sa prosím obráťte priamo na našich odborníkov: Radovan Rodina, Contract Logistics Manager DACHSER Slovakia, radovan.rodina@dachser.com

DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova