Integrovaná kontraktná logistika pre stabilné dodávateľské reťazce

DACHSER na LogiMAT 2022

Po absencii kvôli pandémii sa spoločnosť DACHSER vracia na veľtrh LogiMAT a na tohtoročnom ročníku bude mať vlastný stánok. V hale 6, stánku D20, bude tento poskytovateľ logistických služieb prezentovať celé svoje portfólio kontraktnej logistiky. LogiMAT 2022 sa bude konať v Stuttgarte od 31. mája do 2. júna.

Skladové riešenia spoločnosti DACHSER.
Skladové riešenia spoločnosti DACHSER.

Logistika v súčasnosti čelí niekoľkým veľkým výzvam. Pokračujúca pandémia, rovnako ako aj vojna na Ukrajine s embargami a obmedzeniami vzdušného priestoru, vytvárajú ďalší tlak na globálne dodávateľské reťazce. „Udržanie stabilných a odolných dodávateľských reťazcov vyžaduje viac než kedykoľvek predtým flexibilné a spoľahlivé logistické koncepty,“ hovorí Thomas Klare Head of Corporate Contract Logistics DACHSER.

Naše portfólio kontraktnej logistiky kombinuje globálnu prepravnú sieť DACHSERu s efektívnym skladovaním a službami s pridanou hodnotou pre zákazníkov. Svet potrebuje integrované riešenia. Aj v čase krízy sa snažíme poskytovať našim zákazníkom služby, ktoré im dávajú istotu, že výzvy budú prekonané

Thomas Klare, Head of Corporate Contract Logistics DACHSER

Preto spoločnosť DACHSER pokračuje v investíciách do svojich kapacít. V súčasnosti má tento logistický poskytovateľ viac ako 2,5 milióna paletových miest na 175 lokáciách po celom svete – vrátane 53 skladov iba v Nemecku. Na jeseň roku 2022 k nim pribudne nový, plne automatický sklad s vysokými regálmi v Memmingene na juhu krajiny. Toto zariadenie, ktoré predstavuje investíciu vo výške 25 miliónov EUR, ponúkne priestor pre 52 000 paliet naložených nechladenými potravinami a potravinárskymi obalmi.

Stuttgart − centrum priemyslu

Po dvojročnej prestávke sme nadšení, že sa vraciame na LogiMAT, aby sme ľuďom opäť osobne predstavili našu ponuku služieb," pokračuje Thomas Klare. Byť blízko k zákazníkom a porozumieť ich potrebám a požiadavkám je základom všetkého, čo robíme. Spojením miestnych skúseností, aj tých naprieč regiónmi môžeme spoločne pracovať na tom, aby sme z našej siete vyťažili maximum."

DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova