Nový DACHSER magazín je tu!

Nestáva sa často, aby sa logistické témy vyskytovali v dennej a odbornej tlači v tak vysokej miere, ako tomu bolo v posledných mesiacoch. Globálna ekonomika sa zotavuje z akútneho pandemického šoku a mnohé priemyselné odvetvia opäť pracujú na plné obrátky. Bohužiaľ, články o nedostatku surovín a výrobkov, výrazne nižšom počte kontajnerov a paliet, či nedostatku vodičov a skladovacích priestorov v pozemnej, námornej a leteckej doprave, toto zotavenie brzdia.

DACHSER magazín 03/21

V najnovšom vydaní DACHSER magazínu sa bližšie pozrieme na súčasnú situáciu. Zhoršila pandémia natrvalo synchronizáciu globálnych dodávateľských reťazcov? Aké kroky sa podnikajú v oblasti globalizácie a svetovej logistiky? Otvorte si náš časopis na strane 6 a prečítajte si viac o aktuálnom vývoji a o tom, ako naň spoločnosť DACHSER reaguje.

Najlepším spôsobom, ako môžeme zaistiť stabilné dodávateľské reťazce, je úzke prepojenie siete a inteligentné riešenia - prístup, ktorý jasne demonštrujeme našou spoluprácou s firmou Klebchemie, inovatívnym MSP so sídlom v blízkosti Karlsuhe v Nemecku. Ich značka lepidiel Kleiberit zaisťuje trvalé väzby a jej kupujúci sú z rôznych odvetví priemyslu, z odlišných kútov sveta. DACHSER pobočka Malsch v Nemecku poskytuje spoločnosti Klebchemie komplexnú podporu pre hladkú výrobnú logistiku a distribučné služby. Na strane 16 sa dočítate, ako do príbehu zapadá náš najmodernejší sklad nebezpečných materiálov, ktorý sme otvorili v roku 2019.

Na strane 24 sa v tomto vydaní dozviete o službách, ktoré poskytujeme renomovanému špecialistovi na čistenie Nilfisk. V spolupráci s DACHSER spoločnosť reštrukturalizovala svoju Európsku logistiku a teraz ťaží z efektívnych procesov a optimálnych časov prepravy.

Tieto a ďalšie novinky pokrývajúce súčasné výzvy, trendy a logistické riešenia na mieru nájdete v najnovšom vydaní. Dúfame, že sa vám nové číslo bude páčiť.

Váš DACHSER magazín

Ako obvykle ponúkajú stránky nášho časopisu oveľa viac zaujímavostí a príbehov zo sveta inteligentnej logistiky. Dúfame, že vás čítanie nového čísla časopisu spoločnosti DACHSER pobaví aj inšpiruje. Stiahnite si DACHSER magazín v súbore PDF.

DACHSER Magazine 03/21 English PDF (7,38 MB)
DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova