Nové číslo DACHSER magazínu je tu!

Jednou z kľúčových fráz posledných niekoľkých mesiacov v spoločnosti DACHSER bolo „Udržanie dobrého smeru a formovanie aktívneho prístupu”. To je taktiež titulok k rozhovoru s Burkhardom Elingom v najnovšom vydaní časopisu DACHSER, v ktorom nový CEO spoločnosti DACHSER vysvetľuje, čo pre neho tieto slová znamenajú.

DACHSER magazine 02/21

V rozhovore tiež podrobne hovorí o témach inovácie a digitalizácie, dôležitosti ochrany klímy a roli ľudí v logistike budúcnosti.

Keď premýšľame o budúcnosti sveta, stále všetci čelíme rovnakej úlohe: prekonať globálnu pandémiu. Naše nádeje sa upínajú k očkovaniu, ktoré v poslednýcb mesiacoch naberá na obrátkach v mnohých častiach sveta. V Berlíne DACHSER podporuje vládne inštitúcie skladovaním a distribúciou vakcín po celom meste. To vyžaduje nie len odborné logistické znalosti, ale aj veľkú mieru dôvery a flexibility.

Koronavírus aj naďalej zostáva aktuálnou témou. Všetci zažívame pandémiu svojím vlastným spôsobom a všetci sa musíme vysporiadať so zmenami v osobnom živote a v práci. Ale čo sa vlastne zmenilo? Rozprávali sme sa o tom s našimi kolegami z celého sveta.

Tieto a ďalšie príbehy z dnešného a budúceho sveta logistiky, nájdete na stránkach tohto vydania.

Váš DACHSER magazín

Ako obvykle, stránky nášho časopisu ponúkajú veľa zaujímavostí a príbehov zo sveta inteligentnej logistiky. Dúfame, že vás čítanie nového čísla časopsiu spoločnosti DACHSER pobaví aj inšpiruje. Stiahnite si DACHSER magazín v PDF súbore.

DACHSER_magazine_02_21_English PDF (6,00 MB)
DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova