Dachser Air & Sea Logistics reorganizuje regionálny manažment

Dr. Tobias Burger mieri do vedenia obchodnej jednotky ASL EMEA, Ralph Riehl prevezme obchodnú jednotku ASL Americas

Spoločnosť Dachser Air & Sea Logistics (ASL) reorganizovala riadenie svojich obchodných jednotiek v regiónoch Európa, Stredný východ a Afrika (EMEA) a Amerika.

Pozíciu generálneho riaditeľa ASL EMEA prevzal Dr. Tobias Burger
Pozíciu generálneho riaditeľa ASL EMEA prevzal Dr. Tobias Burger

Pozíciu generálneho riaditeľa ASL EMEA prevzal Dr. Tobias Burger, ktorý ako zástupca riaditeľa ASL zodpovedal za strategický rozvoj obchodnej oblasti Air & Sea Logistics. Pred prechodom na leteckú a námornú nákladnú dopravu riadil Corporate Governance & CEO Office v spoločnosti Dachser. Dr. Burger (43) vystriedal Thomasa Krüger, ktorý viedol leteckú a námornú dopravu v oblasti EMEA od roku 2016.

Dr Tobias Burger a Ralph Riehl prinesú v ich regiónoch nový impulz pre udržateľný a ziskový rozvoj spoločnosti Dachser Air & Sea Logistics prostredníctvom optimálnej kombinácie vnútorných a vonkajších odborných znalostí. Vďaka tomu budú konzistentne riadiť rozvoj globálne integrovaných riešení, ktoré majú pre našich zákazníkov pridanú hodnotu

Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics v spoločnosti Dachser.

S okamžitou platnosťou spoločnosť Dachser Air & Sea Logistics pridelila zodpovednosť za obchodnú jednotku ASL Americas take Ralph Riehl (55). Ten pred príchodom do spoločnosti Dachser pracoval ako skúsený manažér pre logistickú skupinu Panalpina, teraz DSV Panalpina a viac ako 30 rokov a zastával vedúce pozície vo Francúzsku, Singapure a Spojených štátoch. V poslednej dobe bol Riehl senior viceprezidentom predaja, zodpovedným za všetok predaj DSV Panalpina v Severnej a Latinskej Amerike. Riehl nastupuje na pozíciu výkonného riaditeľa ASL Americas po guide Gries, ktorý viedol v tomto regióne spoločnosť DACHSER od roku 2012.

Nový impulz pre udržateľný a ziskový rozvoj

"Radi by sme poďakovali Thomasovi Kruger a Guidovi Gries za ich mnohoročnú obetavú prácu pri rozvoji podnikania a integráciu našej leteckej a námornej nákladnej siete a prajeme im všetko najlepšie, ako v profesionálnom tak v osobnom budúcom živote," hovorí Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics v spoločnosti Dachser.

"Dr Tobias Burger a Ralph Riehl prinesú v ich regiónoch nový impulz pre udržateľný a ziskový rozvoj spoločnosti Dachser Air & Sea Logistics prostredníctvom optimálnej kombinácie vnútorných a vonkajších odborných znalostí. Vďaka tomu budú konzistentne riadiť rozvoj globálne integrovaných riešení, ktoré majú pre našich zákazníkov pridanú hodnotu. "

DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova