Spoločnosť DACHSER zavádza novú dennú linku z Košíc do Maďarska

Najnovšia linka z Košíc do Tiszaújvárosu a Pilisvörösváru v Maďarsku bola uvedená do prevádzky 6. septembra a spoločnosť DACHSER zaručuje dodávky do 24 hod. v exportnom aj importnom smere vďaka tomuto priamemu nočnému napojeniu. Spoločnosť DACHSER reaguje na potreby zákazníkov, ktorí chcú svoje zásielky doručiť rýchlo.

Spoločnosť DACHSER zavádza novú dennú linku z Košíc do Maďarska.

Nová linka z Tiszaújvárosu do Košíc bude jazdiť denne a obojsmerne, pričom paletové zberné zásielky bude DACHSER doručovať pre zákazníkov z východného Slovenska do celého Maďarska do 24 hodín. V importnom smere to bude takisto 24 hodín, pri objednávke v deň vopred.

 "Vzhľadom na nedávny nárast dopravy bolo absolútne nevyhnutné otvoriť novú linku z Maďarska, smerom na Košice. Prvé kamióny vyrazili začiatkom septembra a spojili miesta, ktoré sa v minulosti zložito obchádzali dlhšou trasou. To znamená nielen úsporu tranzitného času, ale aj efektívnejšiu dopravu, menej emisií či úsporu pohonných hmôt a tak celkovo šetríme náklady našim zákazníkom," hovorí Stanislav Balog, vedúci slovenskej pobočky v Košiciach.

„Spustenie priamej medzinárodnej linky do Košíc je pre nás významným míľnikom. Hlavným cieľom novej priamej linky je rozvíjať obchodné stratégie prostredníctvom regionálnej spolupráce. Vďaka existujúcim pevným kapacitám môžeme našim partnerom poskytovať konkurencieschopnejšie servisné riešenia s menším počtom prekládok, čo znižuje pravdepodobnosť poškodenia výrobkov," povedal László Csatári, generálny riaditeľ spoločnosti Liegl & DACHSER Kft. Tiszaújváros.

Vysoká kvalita služieb pre zákazníkov

Nová trasa zahŕňa celú rodinu produktov entargo (targospeed, targoflex a targofix), ktorá poskytuje jednotné a vysokokvalitné služby pre zákazníkov B2B a B2C v celej Európe. Okrem toho je k dispozícii aj elektronické sledovanie a priebežné online monitorovanie dodávok. Spoločnosť DACHSER neustále pracuje na rozširovaní a zlepšovaní svojich trás a spojení, pričom na jeseň sa otvoria ďalšie úplne nové aj pravidelné sezónne linky, aby sa vyrovnali prípadné medzery v dopravnej sieti spoločnosti.

Pobočka Tiszaújváros sa nachádza v kľúčovej priemyselnej oblasti Maďarska a v súčasnosti má 25 zamestnancov. Má sklad nebezpečného tovaru s rozlohou 5 600 m2 a krížový dok s rozlohou 800 m2, ktorý slúži sieti DACHSER. Pobočka v slovenských Košiciach zamestnáva 14 ľudí a má rozlohu 1500 m2. Na jar spoločnosť DACHSER Poľsko otvorila novú linku z Rzeszowa v Poľsku priamo do Košíc, čo teraz znamená veľmi dobré spojenie medzi Poľskom a Maďarskom.

DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova