Nové číslo DACHSER magazínu je tu!

Špičková kondícia, technická zdatnosť, hlboké znalosti a skúsenosti, povedomie o riziku a v neposlednom rade spolupráca a rešpekt k prírode – to sú vlastnosti spájané so špičkovými horolezcami. Ale sú to tiež dobré vlastnosti pre spoločnosti a ich vedenie, pokiaľ chcú prechádzať zradným terénom a zostať úspešnými aj v dobách neistoty.

DACHSER magazín 01/23

V prvom tohtoročnom čísle nášho DACHSER magazínu, ktorého titulná strana má pre nás symbolický význam. Prečítate si o tom, aké ciele sme si stanovili pre budúce obdobie a ako ich chceme dosiahnuť, aj keď sa dá predpokladať, že cesta bude niekedy strmá a kamenistá, alebo sa zmení počasie. Náš titulný článok začína na strane 6.

Aktívne vytvárame cestu do budúcnosti pre našich zákazníkov a spoločne s našimi zákazníkmi a snažíme sa ich maximálne podporovať v dosiahnutí ich cieľov. O tom je prípadová štúdia o optimalizácii dodávateľského reťazca spoločnosti TTI na strane 18, ktorá ukazuje náš celostný prístup a to, ako flexibilne si dokážeme poradiť s meniacimi sa globálnymi podmienkami.

Čo sa zmien týka, im je venovaný aj článok o našom pôsobení v Maroku, ktoré v súčasnosti zažíva dynamický rozvoj. Táto krajina v regióne Maghreb začína byť ako destinácia pre výrobné závody a dodávateľ energie stále atraktívnejšia. DACHSER tu pôsobí už niekoľko rokov a svoje aktivity tu systematicky rozširuje. Teraz sa Maroko ešte viac približuje našej európskej logistickej sieti. Prejdite na stranu 24 a zistíte viac.

A aké by bolo aktívne utváranie budúcnosti bez inovácií? DACHSER Idea2net je náš celofiremný program strategického zamerania, ktorého cieľom je zapojiť všetkých kolegov. Nalistujte stranu 32 a zistite, ako podporujeme odvahu k inováciám, pestujeme vynaliezavosť a kreativitu na všetkých úrovniach, od jednotlivých pobočiek až po celú sieť.

Váš DACHSER magazín

Tieto a mnoho ďalších príbehov nájdete v tomto vydaní. Stiahnite si DACHSER magazín v súbore PDF. Veríme, že sa vám najnovšie číslo časopisu DACHSER bude páčiť.

Môžete si tiež prezrieť predchádzajúce čísla časopisu DACHSER.

DACHSER magazín 01/23 PDF (6,66 MB)
DACHSER celosvetovo
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Balcova